Onze diensten

RoBo Automotive kan u helpen bij het zoeken naar de juiste financiƫle mogelijkheden, verzekering, reparatie en onderhoud en verschillende vormen van garantie en dat passend bij uw (nieuwe) occasion.

Leasing en verzekering

De aanschaf van een occasion is in vele gevallen een grote investering. Een leasing en verzekering op maat is dan de juiste uitkomst. Wij werken nauw samen met verschillende partners, waardoor de diensten kunnen worden afgesloten die bij u passen.

Bekijk meer

Garanties

De occasions die wij aanbieden, daar staan wij volledig achter. U kunt ten alle tijden een occasion aanschaffen met garantie. Wij doen het dan wel even anders, vanaf 6 maanden tot en met 12 maanden is de garantie geldig in heel Europa, dat zie je niet vaak! Indien er zich toch nog gebreken voor doen in de desbetreffende periode, mogen deze worden hersteld bij u in de omgeving.

Bekijk meer

Zoekopdracht

Staat uw gewenste occasion er niet tussen? Geen probleem, wij gaan voor u op zoek. RoBo Automotive werkt nauw samen met vele partners, zowel nationaal als internationaal. Zo kunnen wij uw wens alsnog realiseren en uw (nieuwe) auto sleutel klaar op locatie afleveren.

Bekijk meer

Reparaties & onderhoud

Reparatie en onderhoud ook dat verzorgen wij graag voor u. Er wordt gewerkt met mensen die al meer dan 15 jaar ervaring hebben in de autobranche op technisch gebied. Zo weet u zeker dat uw auto in goede handen is.

Bekijk meer