fixed-wp.svg
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

 • Banner Image 0

Aanpassen

Bij het aanpassen van jouw RoBo Automotive draait het om het aanpassen van zijn uiterlijk, prestaties en functionaliteiten. Kies een carrosserie en kleurenschema dat past bij jouw stijl, overweeg upgrades zoals krachtige motoren en krachtige sensoren, en voeg accessoires toe zoals LED-verlichting en gepersonaliseerde kentekenplaten. Vergeet ook niet de softwarematig functioneel voor een optimale rijervaring. Met deze optie transformeer je jouw RoBo Automotive tot een uniek en krachtig voertuig dat perfect aansluit bij jouw voorkeuren en voorkeuren.

Content Image 1

Onze diensten

 • Detaillering

  Bij RoBo Automotive bieden wij een uitgebreide detailingservice om uw auto weer in topconditie te brengen.

 • Ontchromen

  Bij RoBo Automotive bieden we een gespecialiseerde ontchromingsservice aan om uw voertuig een unieke en eigentijdse uitstraling te geven.

 • Wikkelen

  Bij RoBo Automotive bieden wij een hoogwaardige wrapservice aan om uw voertuigtransformatoren met stijl en bescherming.

 • Banden/velgen

  Bij RoBo Automotive bieden wij een uitgebreide banden-/velgen customizingservice aan om uw voertuig te voorzien van een uniek en persoonlijk tintje.

 • Bodykits

  Bij RoBo Automotive bieden we een krachtige bodykitservice aan om uw voertuig een unieke uitstraling te geven en uw rijervaring te verbeteren.

 • Infotainment

  Bij RoBo Automotive streven we ernaar om uw rijervaring te verbeteren door middel van onze hoogwaardige infotainmentservice.

 • Ramen tinten

  Bij RoBo Automotive bieden wij een professionele ramentintservice aan om uw voertuig te voorzien van stijlvolle bescherming en privacy.

Vragen of interesse?

Neem gerust contact op via het formulier op deze pagina, telefonisch of per e-mail. Wij helpen u snel verder.

Openingstijden

Maandag – vrijdag : 09:30 – 17:30
Zaterdag : 10:00 – 16:00

Voor een proefrit en/of bezichtiging op afspraak.
Zondag en in de avonden in overleg.

Gerelateerde diensten